Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn opgesteld voor de kinder-, en tienerfeestjes om eventuele misverstanden voor te kunnen zijn. By Mary gaat er dan ook vanuit dat u dit heeft gelezen en akkoord gaat voordat u een reservering doet . De kinder- en tienerfeestjes worden verzorgd door By Mary

  1. De genoemde feestjes zijn voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. De inhoud van feestjes kan worden aangepast, geen groepje is hetzelfde!
  2. Vermelde prijzen op de site zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, inclusief btw.
  3. U kunt een feestje naar keuze reserveren van maandag t/m zondag (tijden in overleg).
  4. U kunt na afloop van het feestje per bank betalen.
  5. Annulering zonder kosten is mogelijk uiterlijk zeven dagen voor de gereserveerde datum. Bij annulering binnen zeven dagen voor de afgesproken datum kan het feestje naar een andere datum worden verzet.
  6. By Mary aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel/schade van uw kind/kleding door eigen toedoen of door derden tijdens de feestjes. Voor een goed verloop van de Feestjes kunt u op de expertise, ervaring en zorg van By Mary vertrouwen.
  7. By Mary streeft naar 100% tevredenheid, mocht u toch een gegronde klacht hebben, dan wordt deze met zorg behandeld en in samenwerking met u hoop ik tot een prettige oplossing te komen.
  8. De foto’s van de feestjes zijn ten allen tijden in bezit van By Mary en kunnen worden gebruikt voor de website/reclame in overleg met desbetreffende.