Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn opgesteld voor de kinder-, en tienerfeestjes om eventuele misverstanden voor te kunnen zijn. By Mary gaat er dan ook vanuit dat u deze spelregels heeft gelezen en akkoord gaat voordat u een reservering doet . De kinder en tienerfeestjes worden verzorgd door By Mary

  1. De genoemde feestjes zijn voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. De inhoud van feestjes kan altijd worden aangepast, geen groepje is hetzelfde!
  2. Vermelde prijzen op de site zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, inclusief btw.
  3. U kunt een feestje naar keuze reserveren van maandag t/m zondag (tijden in overleg).
  4. U kunt na afloop van het feestje contant betalen.
  5. Alle feestjes hebben een tijdsduur van ruim twee uur bij 6 personen, zijn jullie met meerdere personen dan zal het feestje een uitloop hebben van max. 30min.
  6. Heeft uw kind een allergie, overgevoeligheid voor bepaalde producten/voedsel of andere lichamelijke/geestelijke zorg nodig laat het dan vooraf even weten.
  7. Annulering zonder kosten is mogelijk uiterlijk zeven dagen voor de gereserveerde datum. Bij annulering binnen zeven dagen voor de afgesproken datum kan het feestje naar een andere datum worden verzet.
  8. By Mary aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel/schade van uw kind/kleding door eigen toedoen of door derden tijdens de feestjes. Voor een goed verloop van de Feestjes kunt u op de expertise, ervaring en zorg van By Mary vertrouwen.
  9. By Mary streeft naar 100% tevredenheid, mocht u toch een gegronde klacht hebben, dan wordt deze met alle zorg behandeld en in samenwerking met u hoop ik dan tot een prettige oplossing te komen.

De foto’s van de feestjes zijn ten allen tijden in bezit van By Mary, indien de foto’s gebruikt mogen worden voor reclame doeleinden wordt dit eerst met de ouders overlegd.

Voor de overige fotoshoots geldt dat de foto’s in bezit zijn van By Mary en gebruikt worden in overleg voor reclamedoeleinden.