Visagie/ Make-upworkshop/ Bruidsmake-up

 

Make-up workshop met vriendinnen, kennissen, collega’s

Een gezellige leerzame make-up workshop op een avond of ochtend.

-Basis/ Natural/Avond make-up/ Smokey eyes make-upworkshop, Je leert de basis technieken, vanaf nu weet je welke kleuren,  kwasten en make-up producten nodig zijn om de juiste look te krijgen, je krijgt natuurlijk handige tips en kleuradvies!

Een workshop waar je voor altijd wat aan hebt.

Basis make-up workshop (en natuurlijk de mogelijkheid tot het bijwonen van de vervolg workshop voor gevordenen).

De basis is natuurlijk het belangrijkste! De mooie kanten van het gezicht benadrukken en de mindere kanten verdoezelen. Wat je hiervoor nodig hebt leer je in deze basis make-upworkshop, je leert hoe je bij jezelf een snelle natuurlijke look (ideaal voor hard werkende vrouwen en moeders) kunt maken en niet te vergeten krijg je kleuradvies, een workshop waar je voor altijd wat aan hebt!

Make-up workshop gevordenen van de ”snelle make-up look” naar de ”avond make-up look” en ”stap/feest make-uplook” o.a. smokey eyes!

Persoonlijk make-up advies Voor altijd jouw mooi kanten benadrukken en mindere kanten verdoezelen inclusief kleuradvies. Onder leiding van een gediplomeerd visagiste de tips en tricks leren.

——————————————————————————————————————–

Visagie/ Make-up / Bruidsmake-up

Wil jij mooi voor de dag komen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je iets te vieren en geen tijd, zin of lukt het je niet jezelf op te maken?  Wij zorgen dat jij straalt op de feestelijke dag. Zie de link ‘prijzen’  Er wordt gewerkt met de luxe merken, Lancome, Chanel, Dior, Douglas.

Doordat je de make-up producten kunt huren voor de hele trouwdag hoef je niet voor de trouwerij dure make-up te kopen wat je waarschijnlijk daarna niet dagelijks meer gebruikt.