Vrijgezellen, Babyshower, Vriendinnen, Personeelsuitje, familieshooot, kinderfeestjes

Hier word je echt heel blij van! Als je in de studio komt wordt je verrast door het creatieve aanbod, tevens op locatie in de stad en provincie mogelijk, evenals de studio los te huren. By Mary heeft een groot netwerk en veel ideeën om een onvergetelijke fotoshoot met of zonder verkleden, visagie en kapsel, high tea/high wine….te verzorgen! Zowel voor kleine als voor grote groepen mogelijk (eigen inbreng eten,drinken ook mogelijk, koffie thee water altijd aanwezig)
Even helemaal los en gewoon heel veel lachen waardoor het een te gekke spontane fotoshoot wordt! Kies eventueel een thema ( Flodder/ Benidorm basterds/ Gooische Vrouwen/ Hippies, Bruidjes) of laten we een kalender maken, ga verkleed met z’n allen, wij zorgen voor het resultaat!
Jullie mogen als vriendinnen natuurlijk een bijdrage leveren aan het bijzondere feestelijke gebeuren, alles is in de studio aanwezig om een waanzinnige fotoshoot te maken…en net even anders! We maken van iedereen ook losse foto’s (doe er jou voordeel mee, handig voor linked-in social media ideaal nu je er toch bent:), een groepsfoto en de hoofdpersoon kan bijvoorbeeld met de lijnen die met elkaar verbonden zijn met allerlei accessoires op de foto…heb je zelf een idee kom ermee! Niets is te gek!

Diverse uitjes:

Vrijgezellen, Babyshower, Vriendinnen, Personeel, Familie.