Vrijgezellen, babyshower, vriendinnen, personeel, familie, kinder/tienerfeestjes

Hier word je echt heel blij van! Als je in de studio komt word je verrast door alles wat je om je heen ziet hierdoor word de fotoshoot bijzonder origineel. Een onvergetelijke fotoshoot met of zonder verkleden, visagie en kapsel, high tea/high wine! Zowel voor kleine als voor grote groepen mogelijk (eigen inbreng eten,drinken mogelijk, koffie thee water aanwezig)
Even helemaal los en gewoon heel veel lachen waardoor het een te gekke spontane fotoshoot wordt! Kies eventueel een thema ( Flodder/ Benidorm basterds/ Gooische Vrouwen/ Hippies, Bruidjes) of laten we een kalender maken, ga verkleed met z’n allen het is een onvergetelijke gezamelijke activiteit!
Ook is er de mogelijkheid losse foto’s te maken (doe er jou voordeel mee, handig voor linked-in social media, sollicitatie, ideaal nu je er toch bent:), een groepsfoto en de hoofdpersoon kan bijvoorbeeld met de lijnen die met elkaar verbonden zijn met allerlei accessoires passend bij jullie band op de foto…niets is te gek! Jullie krijgen alle foto’s toegestuurd via wetransfer.

 

Kinder/tienerfeestjes

Onvergetelijke kinder- en tienerfeestjes waar je met plezier naar terug kijkt!

-Geschikt voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8

-Tijdsduur: 1 uur / 1,5 uur/ 2 uur/ 2,5 uur.

-Prijs:  € 100,-/ € 125,-/ € 150,-/ € 175,-

-Inclusief drinken, lekkers (spekjes, koekjes, snoepjes, chocolaatjes) 

-Mogelijkheid patat/poffertjes/pannenkoeken voor of nadien € 3,50 p.p.(reken hiervoor 30min. na het feestje).

-Foto’s nadien toegestuurd via wetransfer (gemiddeld 75 foto’s)

-Betaling via tikkie/bank na het feestje

-Maximaal 2 moeders aanwezig, kinderen brengen en halen ook mogelijk.

Leeftijd 4-7 jaar

K3/Prinsessen-> Verkleden, make-up, glitters in haren, nagels lakken, dansen, zingen, foto’s.

Popster-> Verkleden, make-uppen, nagels, dansen, disco, zingen, foto’s.

Ook geschikt voor combi feestje j/m.

Topmodel-> Verkleden, mooie haren, make-up, nagels lakken, modeshow, fotoshoot.

Glitter en Glamour feestje -> Verkleden glitter& glamour outfits, Glamourmake-up, kapsel, glitter nagels, glitter haarspray, dansen, zingen, fotoshoot.

Leeftijd 7-10 jaar

Topmodel-> Verkleden als een topmodel, mooie haren, make-up, nagels lakken, modeshow, fotoshoot

Disco -> Dansen, disco, microfoons, zingen, foto’s. Vol energie lekker los, ook geschikt voor jongens.

The Voice Kids/popster-> Verkleden, optreden zingen, dansen, foto’s maken. Ook geschikt voor jongens.

Glitter en Glamour feestje -> Verkleden glitter& glamour outfits, Glamourmake-up, kapsel, glitter nagels, glitter haarspray, dansen, zingen, fotoshoot.

Leeftijd 10-12 jaar

Modellen Fotoshoot -> Shoppen in de studio! Er zijn kledingrekken vol hippe outfits waar je een mooie modellook van kan maken, neem gerust nog zelf kleding mee uit jouw eigen kledingkast om dit op de foto te showen. Je krijgt mooie make-up en het haar wordt mooi gemaakt waardoor je helemaal straalt op de foto! 

Make-up workshop + Fotoshoot ->De basis leren van make-up, hierna volgt een fotoshoot en mogen jullie de look showen.

Make-up workshop -> Leer de basis van make-up. De natural look, kleurgebruik, highlight, foundation, poeder, mascara, hoe aan te brengen, wat kan je het beste wel en wat niet gebruiken voor de huid op deze leeftijd.

Bruidsjurken Fotoshoot ->Bruidsjurken passen + bruidsmake-up, bruidskapsel, fotoshoot.

Fotoshoot vriendinnen (evt.+ High tea) ->Een gezellige middag/avond welke jullie zelf mogen invullen, met zonder make-up, kapsel, wel/niet verkleed, grappig, serieus, spontaan alles is aanwezig en niets is te gek! High tea mogelijk in overleg prijs per.

Fotograaf voor 1 dag! Zelf foto’s van elkaar maken met de professionele fotocamera, samen ideeën/ mooie poses bedenken hoe je op de foto wilt en dit vastleggen. Mogelijk met make-up vooraf en een mooi kapsel.

Voor alle feestjes in de leeftijd van 10-12 jaar geldt dat jezelf mag make-uppen, nagels lakken, de aankleding van de foto ruimte mag verzorgen wij helpen waar nodig. Kortom creatief bezig zijn onder leiding van ons.

Meidenavond groep 7/8->

Elke laatste vrijdag van de maand

Prijs € 15,- per persoon

Tijdsduur 19.30uur-21.30uur