Vrijgezellen, Babyshower, Vriendinnen, Personeelsuitje, familieshooot, kinderfeestjes

Hier word je echt heel blij van! Als je in de studio komt word je verrast door alles wat je om je heen ziet hierdoor word de fotoshoot bijzonder origineel. Een onvergetelijke fotoshoot met of zonder verkleden, visagie en kapsel, high tea/high wine….! Zowel voor kleine als voor grote groepen mogelijk (eigen inbreng eten,drinken in overleg mogelijk, koffie thee water aanwezig)
Even helemaal los en gewoon heel veel lachen waardoor het een te gekke spontane fotoshoot wordt! Kies eventueel een thema ( Flodder/ Benidorm basterds/ Gooische Vrouwen/ Hippies, Bruidjes) of laten we een kalender maken, ga verkleed met z’n allen het is een onvergetelijke gezamelijke activiteit!
Ook is er de mogelijkheid losse foto’s te maken (doe er jou voordeel mee, handig voor linked-in social media, sollicitatie, ideaal nu je er toch bent:), een groepsfoto en de hoofdpersoon kan bijvoorbeeld met de lijnen die met elkaar verbonden zijn met allerlei accessoires op de foto…niets is te gek! Jullie krijgen alle foto’s toegestuurd via wetransfer.

Diverse uitjes:

Vrijgezellen, Babyshower, Vriendinnen, Personeel, Familie.