Bruidsfotografie, Bruidsmake-up, Bruidskapsel

Puur en echt…!

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotografe die jullie huwelijk puur en echt kan vastleggen met details en emotie? Dan ben je By Mary op het juiste adres!

Ook voor de grote dag, jullie trouwdag is het ideaal dat zowel een visagist, haarstylist als fotograaf de hele dag aanwezig.  By Mary is alles in 1; Fotografe, Visagiste, Haarstyliste, ideaal doe er je voordeel mee!

Er zijn 3 pakketten: Small, Medium en Large

Pakket SMALL € 590,00

Wordt jullie bruiloft intiem en kort of wil je niet de hele dag een trouwfotograaf om je heen? Dan is het Small pakket perfect! In de 4 uur dat ik aanwezig ben kan ik jullie first look en ceremonie fotograferen en is er plek voor de fotoshoot op lokatie. 

Pakket MEDIUM € 990,00

Met 8 uur fotografie kun je afhankelijk van jullie planning als fotograf een bijna volledige dag op de foto zetten. Van het aankleedmoment tot first look. Van de ceremonie tot fotoshoot en van borrel tot het taart aansnijden.

Pakket LARGE  € 1290,00

Maar we hebben ook nog een diner met speeches en we willen ook graag een deel van de avond gefotografeerd hebben. Met het L pakket ben ik 12 uur aanwezig van het aankleden tot het feest.

Jullie krijgen alle gemaakte foto’s toegestuurd, ja echt alle foto’s zodat jullie een goed totaalbeeld krijgt van de hele dag zodat jullie deze onvergetelijke dag nog vaak kunnen herbeleven. Dit gaat via we transfer evenals een grote selectie foto’s bewerkt door jullie zelf uitgekozen. 

Tevens kan de bruidsmake-up en het bruidskapsel worden verzorgd.

Willen jullie trouwen in het buitenland?

Ibiza, Malaga, Marbella, of waar je ook maar wilt trouwen! By Mary heeft door de jaren heen veel ervaringen opgedaan in het buitenland en hierdoor een groot netwerk opgebouwd. Trouwen in het buitenland hoeft niet duurder te zijn je moet alleen de juiste adresjes weten. Alles kan voor jullie georganiseerd worden!