Bruidsfotografie, Bruidsmake-up, Bruidskapsel

Puur en echt!

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotografe die jullie huwelijk puur en echt kan vastleggen met details en emotie? Dan ben je By Mary op het juiste adres! Jullie trouwdag wordt de trouwdag zoals julie willen. Jullie zijn vrij mij in te huren voor de uren die jullie willen. tijdens de kennismakingsgesprek kunnen wij kijken naar jullie wensen en speciefieke mogelijkheden op maat. Op deze pagina wil ik jullie een idee geven wat jullie ongeveer kunnen verwachten.

Er zijn 3 pakketten Small, Medium en Large

Pakket SMALL € 590,00

Wordt jullie bruiloft intiem en kort of wil je niet de hele dag een trouwfotograaf om je heen? Dan is het Small pakket perfect voor jullie! In de 4 uur dat ik aanwezig ben kan ik jullie first look en ceremonie fotograferen en is er plek voor de fotoshoot op lokatie. Jullie krijgen een ruime selectie bewerkte hr bestanden op usb stick.

Aanvullend

Bruidsmake-up en kapsel

Pakket MEDIUM € 990,00

Met 8 uur fotografie kun je afhankelijk van jullie planning als fotograf een bijna volledige dag op de foto zetten. Van het aankleedmoment tot first look. Van de ceremonie tot fotoshoot en van borrel tot het taart aansnijden.

Pakket LARGE  € 1290,00

Maar we hebben ook nog een diner met speeches en we willen ook graag een deel van de avond gefotografeerd hebben. Geen probleem met het L pakket ben ik 12 uur aanwezig van het aankleden tot aan het diner of van ceremonie tot en met het feest…aan jullie de keuze!

Tevens kan de bruidsmake-up worden verzorgd, Marieke Poel is zowel fotografe als visagiste als eventplanner. Werkzaam in binnen als buitenland (een groot netwerk in Ibiza, Marbella, Malaga etc. )

Heeft u een of meerdere visagiste(n)  en/of een fotograaf nodig voor een andere opdracht?

Dan bent u hier op het juiste adres, By Mary is van alle markten thuis, fotografe visagiste, bruidskapsel, eventplanner, kortom een allrounder hoe ideaal is dat! Tevens kleden wij trouwlokaties aan vraag naar de mogelijkheden.

Professioneel

Klantvriendelijk

Empathisch

Meedenkend

Snel

Nauwkeurig